Безкоштовна доставка по Києву від 9999 грн.
Каталог
(096) 103 23 28 (050) 074 33 98
(063) 206 69 48 с 10:00 - 18:00
Без вихідних
10:00 - 18:00
Магазин матраців та ліжок

Відгуки про магазин Matras House

4.5
Середня оцінка магазину заснована на відгуках користувачів.
Написати відгук в Google
Валерия
5
16.08.2022 21:03
Отличный магазин, большой выбор товаров, подход продавцов на высшем уровне.
Оператор служби підтримки
Вітаємо пані Валерія!
Дякуємо вам за приємний відгук про нашу роботу і наш магазин!
Чекаємо вас знову в нашому магазині! ;)
Дмитро Іванович
5
12.07.2022 09:02
Дякую! Все на висоті! Привезли ліжко, занесли, зібрали, виглядає просто супер! Дефектів ніяких не помітив! РЕКОМЕНДУЮ МАГАЗИН!!!
Оператор служби підтримки
Вітаємо пане Дмитро Іванович!
Дякуємо вам за приємний відгук про нашу роботу і наш магазин!
Чекаємо вас знову в нашому магазині! ;)
nadyasonce
5
11.07.2022 11:27
Ви молодці так тримати! Дякую за те що Ви є
Оператор служби підтримки

Вітаємо пане nadyasonce!

Дякуємо вам за приємний відгук про нашу роботу і наш магазин!

Чекаємо вас знову в нашому магазині! ;)

Олександр
5
08.07.2022 12:29
Доповнення: Всі товари були запаковані просто прекрасно, жодної подряпини чи іржі, якість супер! Дуже радує що навіть в такий час магазин працює і достовляє людям комфорт. Дуже дякую всім працівникам <3
Оператор служби підтримки

Вітаємо пане Олександр!

Дякуємо вам за приємний відгук про нашу роботу і наш магазин!

Чекаємо вас знову в нашому магазині! ;)

Олександр
5
08.07.2022 12:24
Брав ліжко та матрас. Порада всім майбутнім покупцям міряйте вхід у ліфт
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Светлана
5
16.01.2022 12:36
Добрый день, Хочу сказать спасибо большое магазину за кровать, все было сделано в срок , доставили , собрали , кровать очень нравиться , желаю Вам побольше хороших клиентов)
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Оксана
5
27.12.2021 21:20
После долгих поисков матраса мы, сначала, купили в этом магазине матрас на двухспальную кровать, нереально с мужем кайфонули, ибо удобно, одновременно и для спины и для комфорта все продумано. И решили заказать в этом же магазине сыну кровать с таким же, как у нас, матрасом. В заявленые сроки мастера уложились, кровать получилась потрясающая!! Рекомендуем настойчиво!!
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Лєда
5
21.12.2021 12:12
Краще місце для придбання ліжок та матрасів! Великий вибір в студії та на замовлення. Фахова консультація, доставкп та монтаж. Рекамендую.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Віра
5
21.12.2021 11:13
Дуже задоволена матрасом Bravo! Дякую, що допомогли обрати ідеальний матрас! Консультації на вищому рівні, якість роботи супер, все швидко та зручно! Рекомендую магазин всім знайомим )
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Роман Леонідович
5
20.12.2021 14:46
Асортимент вражає, обслуговування на вищому рівні! Найкращій магазин ліжок і матраців!
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Олена
5
08.12.2021 09:39
Нещодавно отримали своє нове ліжко " Сабріна Люкс" ( + матрас ). Вибрати якісний товар нам допоміг консультант Денис, справжній професіонал своєї справи.Дякуємо йому за увагу, терпіння, розуміння. Також дякуємо Олексію та Ісмаілу, які його привезли і зібрали за лічені хвилини. Бажаємо від душі процвітання вашому магазину !
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Олег
5
25.09.2021 19:26
Сьогодні зайшов в інтернет магазин і здивувався, все змінилось! Дизайн став набагато приємніше, тепер шукати товар стало приємно, потрібно ще в шоурум прийти. Хлопці та дівчата, дякую що піклуєтеся про своїх відвідувачів) Рекомендую цей магазин!!!
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Юлия
5
13.08.2021 19:21
Осталась довольна вашим матрасом, да еще и плюс тем что наматрасник в подарок. Цена нормальная, кстати дешевле чем в других магазинах.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Елена
5
13.08.2021 19:17
Благодарна вашему магазину за качественный матрас. порадовала ещё адекватная цена, на этом матрасе спать классно.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Вера Николаева
5
07.08.2021 23:40
Перед заказом матраса Блогер MatroLuxe ваши консультанты мне все рассказали о матрасе. Да действительно спать удобный, утром спина не болит. Привезли в течение недели.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Ирен
5
07.08.2021 23:36
Матрас классный, я рада что моя подруга рассказала о вашем интернет-магазине. Спать удобно, качество отличное. Да и кстати цены адекватная
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Светлана
5
06.08.2021 09:39
Матрасом Relax Plus Musson я осталась довольна,которым я купила у вас. Пружины не торчат, спать удобно. Да и цена хорошая.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Лариса
5
04.08.2021 18:02
Отримала сьогодні матрас! По телефону вичерпно проконсольтували і порадили те що мені потрібно, неймовірно швидко отримала свято! Дякую!
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Лариса
5
04.08.2021 14:54
Заказывала матрас омега размером 160*190, жесткость матраса средняя, как я и хотела. Есть доставка, привезли мой заказ в срок, опытные менеджеры помогли правильно оформить заказ.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Maksim Boyko
4
05.07.2021 11:36
Були у вашому магазині. Товарів доволі багато, але тількі ліжка та матраси. Для магазина меблів можна було б додати ще якісь товари - наприклад кухні, столи, крісла чі полиці. Як для спеціалізованого магазину; то мабуть все добре а як для магазину меблів, то біднуватий ассортимент.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за зауваженя. Якщо люди хочуть, додамо ще товарів до ассортименту.
Володимир Коваленко
5
25.06.2021 12:50
Дякуємо за швидке оформлення та виконання нашого замовлення. Матрас Браво Олимп та ліжко Вудсофт 160х200. Привезли та зібрали - все як треба. Ми дуже задоволені.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Анна и Виктор Самойленко
5
15.06.2021 14:19
Покупали в вашем магазине кровать Шик Галичина ]Мисти с матрасом ортопедическим Браво. Покупкой очень довольны и рады. что нам наш заказ выполнили очень быстро. Доставку к нам привезли прямо домой в Новые Петровцы, помогли занести на 2 этаж и собрали за полчаса. Спасибо Виктору Юрьевичу за ускорение заказа и быструю доставку.
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Ольга
5
07.06.2021 11:39
Хорошие матрасы, брали себе и родителям. Рекомендуем
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Михаил
5
13.05.2021 17:24
Все просто супер,на редкость я очень доволен
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Михаил
5
13.05.2021 14:40
Всем рекомендую, в первую очередь порядочные и понимающий подход,у меня затянулся ремонт на месяц ,ни кто не названивал и не напрягал с вопросами когда вы заберёте свою кровать в отличие от других мебельщиков у которых заказывал другую мебель,сама кровать ,огонь всем доволен и ребята устоновщики молодцы ,окуратео занесли окуратно установили как для себя.Я всем очень доволен,рекомендую!!!
Оператор служби підтримки
Дякуємо за відгук!
Віримо до ЗСУ! Працюємо разом на Перемогу!
Все буде Україна!!!
Дарья
5
28.04.2021 17:20
Якщо що, то після покупки 1 рік і 5 міс тому я написала 3 дуже хороші відгуки на всі товари, що придбала. Маю надію і далі писати тільки хороше!
Оператор служби підтримки
Дякуємо. Коли вам та вашим знайомим щось буде треба - звертайтесь ))))
Дарья
5
27.04.2021 18:58
Часть четвертая. Благодарю за помощь директора, который вник в вопрос и заменил мне газлифты. Надеюсь, это был единичный случай и дальше у всех всё будет решаться быстро и с первого раза. Всем хорошего дня и удачных покупок)
Оператор служби підтримки
Ще раз дякуємо за увагу до нашого магазина. Як виявляеться покупці в якіх все добре не можуть написати відгук, тому що в них все добре та нема що написати, але якщо є якась проблема або зауваження до  нашого магазину, то пишіть будь ласка тут. Ми намагаємось бути кращими та завжди вирішуємо всі питання дуже швидко. 
Віталій
5
23.04.2021 17:51
Дякую за класне обслуговування і довіру. Молодці.
Оператор служби підтримки

Доброго дня.

Дякуємо за відгук. Доволі довго підбирали оптимальний засіб доставкі до вас у Скадовськ, але змогли вирішити це питання.

Дарья
2
23.04.2021 14:31
Третья часть ПС. Очень жалею, что рекомендовала этот магазин и привела сюда клиентов (Не могу понять, как из-за 200-гривневого расходника можно терять потенциальных покупателей. Это ж не товар, который раз в жизни покупаешь, могли бы и ещё что-то со временем приобрести(
Оператор служби підтримки

Спасибо за ваш отзыв.

Надеюсь вы уже изменили свое мнение о нашем магазине.

Дарья
2
23.04.2021 14:31
Вторая часть Еду домой, ставлю аморты, но они не подходят, потому что мне дали 1200 Ньютонов, а мне надо было 1500 (я этого, разумеется, не знала, пока не столкнулась). Звоню, объясняю ситуацию, прошу поменять на подходящие (хотя, менеджера, наверное, обязаны понимать, какой силы аморт нужен на определенные габариты кровати и матраса). Мне говорит человек: *Я передам Вашу просьбу менеджеру и он с Вами свяжется*. Спустя несколько часов снова звоню сама на что получаю: *Я просто продавец, я этим не занимаюсь. Я передал, могу передать ещё раз*. Всё, на этом я решила прекратить портить себе нервы. Мораль этой истории такова - если хотите хороший товар, можете здесь покупать, но будьте готовы, что гарантийные обязательства никто перед Вами соблюдать не будет.
Оператор служби підтримки

Спасибо за ваш отзыв.

В разное время поставщик использовал разные аморты по своему усмотрению. Вам предложили те, которые нам передали от поставщика. Но они не подошли. Новые которые мы вам дали 2 раз обязательно должны подойти. Важно заменить их парой а не по одному.

Дарья
2
23.04.2021 14:30
Первая часть Когда мы покупали в этом магазине кровать и матрас, всё было просто замечательно. Но спустя год и 5 месяцев у кровати полетел газлифт. Я позвонила и спросила, есть ли ещё гарантия и, если нет, то помочь устранить поломку за деньги. У меня спросили номер договора, сказали, что уточнят и перезвонят. Спустя 4 дня я набрала сама. Никто даже и не извинился за такой пофигизм. Дальше круче - мне пишут сообщение, что гарантия уже закончилась, но я могу приехать и купить газлифты. Ок, я приехала. Уточняю, сколько была гарантия, мне говорят, полтора года. Стоп. Так она же ещё не закончилась. Менеджер говорит: *Нет, как раз пару недель назад*. Считаю вместе с ним и оказывается, что еще месяц гарантия действует. Он мне: *А я неправильно посчитал*. Дал мне аморты и снова никаких извинений. Ну ок.
Оператор служби підтримки

Добрый день Дарья.

Мы благодарим вас за то, что вы написали нам.о вашей проблеме.

Для того, что бы  решить ваш вопрос быстро, вам нужно было сразу написать сюда или на нашу почту. Решение вашего вопроса заняло не более 1 часа при четком понимании проблемы.

Надеюсь вы измените свое мнение о нашем магазине и будете нас рекомендовать вашим знакомым и родственникам как самый лучший мебельный магазин.

Ирина
5
23.04.2021 13:01
Заказали матрас advanced light bravo по телефону и не знали хороший ли он по качеству. Жёсткий и этот радует. Спим несколько дней, но замечаний пока нет. Если в течении пару месяцев все будет отлично, то планируем взять эту модель только большего размера. Качеством обсуживания в магазине довольны. Рекомендую.
Оператор служби підтримки
Спасибо за ваш отзыв.
Наталія
5
17.04.2021 09:20
Замовляли у цьому магазині матрас. Дуже задоволені консультацією менеджера Дениса і роботою магазина взагалі. По перше ціни тут дешевші, ніж на інших сайтах, по друге менеджер потурбувався за доставку і порадив як краще. Тому доставка матрас обійшлася також у 2 рази дешевше, ніж при замовленні у інших продавців. Матрас приїхав прямо додому, запакований бездоганно у двійну плівку, навіть із наматрасником у подарунок, що дуже приємно. Всім раджу замовляти товари тут. Ми залишилися дуже задоволеними як якістю матрасу, так і роботою магазину. 10 із 10.
Оператор служби підтримки
Дякуємо вам за відгук на нашому сайті. Від Дениса тепер покупці просто не відходять, кажуть що всі радять звертатись саме нього.
Павел Волощук
3
08.04.2021 20:31
Оформили заказ вчера вечером около 20 часов. Нам перезвонили в 10-30 утра и сказали что товар есть в наличии, но привезти его бесплатно смогут только завтра. Хотелось бы чтоб сегодня, но и в то же время не хотелось бы отдельно платить за срочную доставку. Как бы уговорить на наши условия менеджера не удалось. Хотелось бы получить какую-то карантинную скидку за то, что прийдется ждать. Как решить вопрос?
Оператор служби підтримки

Доброго вечора Павел.

Товар,  якій ви замовили є на складі постачальника, але нам привозять наші замовлення лише раз на день, тому ми звісно із задоволенням би пришвидшили процесс, але не маємо такой можливості, бо діють деякі каратнинні обмеження. Вибачте що не дуже швидко - це дійсно залежить не від наших працівників.

Олег
2
02.03.2021 15:54
На сайті не зрозуміло чі можуть привезти товар саме сьогодні, чи треба чекати 14 днів. Це стосується ліжок. Я замовив ліжко таке як мені треба, а мені перезвонюють та кажуть що цей товар йде під замовлення та треба чекати та ще треба аванс вносити. Як купити ліжко без спілкування з менеджером та без авансів та щоб на сьогодні привезли?
Оператор служби підтримки

Дякуємо за ваш відгук.

Нажаль придбати ліжко в автоматичному режимі без допомоги менеджера ви не зможете.

Чому?

Тому що ліжка, які є в наявності мають такі параметри як розмір та колір і менеджер вам розкаже що саме  зараз можна придбати. Ми співпрацюємо із 60 складами а наявність товару постійно змінюється, тому Інших вариантів немає.

Авансовий платіж за товари під замовленя це захист від фейкових замовлень.

Инна Власова
5
21.01.2021 12:38
Купили у вас матрас BRAVO Morfeus. Очень удобный - не проседает нигде, чехол съемный. Быстрая доставка. Консультация менеджеров на 5+
Оператор служби підтримки
Дякуємо, наш магазин зміг бути для вас корисним. 
4.5
Середня оцінка магазину заснована на відгуках користувачів.
Написати відгук в Google
1
false
false
true
Вилучити
Змінити
tr