Безкоштовна доставка по Києву від 9999 грн.
Каталог
(096) 103 23 28(050) 074 33 98
(063) 206 69 48(099) 413 11 23
10:00 - 18:00

Рейтинг матраців 2020-2021 - ТОП-10



Топ 10 матраців 2020-2021
  1. Мокко/Mokko MatroLuxe
  2. Marsala/Марсала MatroLuxe
  3. Мелон Yellow MatroLuxe
  4. Advanced Light/Адвансед Лайт Bravo
  5. Hercules / Геркулес Noble Platinum
  6. Balance Soft/Баланс Софт Musson
  7. Venus Multi Pocket/Венус MK foam Kolo
  8. Delight Soft Come-for
  9. Ozon/Озон Sleep and Fly ЕММ
  10. Olimp Hard/Олімп Хард Bravo

Сьогодні матрац є в кожному домі - це невід'ємний атрибут комфорту та високої якості життя. Щороку виробники впроваджують нові технології, які покращують ортопедичні властивості виробів і підвищують їх зносостійкість і екологічність. Ми зібрали рейтинг матраців 2020 року на основі відгуків покупців магазину Matras House, а також включили в перелік популярних в Україні моделей кілька новинок, які безумовно підкорять серця покупців й увійдуть в рейтинг матраців 2021 Україна.

Перш, ніж перейти безпосередньо до переліку топових моделей, варто позначити критерії, за якими був зроблений вибір на користь кожного виробу.

Оцінка проходила на основі таких характеристик:

  • ортопедичні властивості;
  • практичність і зносостійкість;
  • натуральність матеріалів (гіпоалергенність, антибактеріальний ефект);
  • співвідношення “ціна-якість".

Кращий рейтинг продукції - вибір покупців

Мокко/Mokko MatroLuxe

Це двосторонній пружинний матрац від провідного виробника "Матролюкс". У конструкції використовуються незалежні пружинні блоки Pocket Spring - кожний розміщений в окремому чохлі з тканини. Така конструкція дозволяє зонувати ступінь жорсткості та створює більш комфортні умови для сну двох людей. Між пружинними блоками та наматрацником з обох боків виробу прошарок кокосової койри - екологічного матеріалу, який забезпечує циркуляцію повітря та не вбирає вологу. Одна з переваг - дві робочі поверхні, що дозволяє значно продовжити термін експлуатації. Доступні у всіх стандартних розмірах. В цілому - це універсальна та надійна модель, з відмінними ортопедичними характеристиками, яка підійде всім.

Marsala/Марсала MatroLuxe

Marsala/Марсала MatroLuxe

Пружинний матрац від "Матролюкс" з незалежними пружинними блоками Pocket Spring. Переваги:

  • наявність двох робочих поверхонь "зима-літо" з різним ступенем жорсткості кожної зі сторін;
  • знімний жакардовий чохол;
  • комбінований наповнювач (вовна, пінна суміш, кокосова койра, термоволокно, бавовна), що підсилює ортопедичні й антибактеріальні властивості.

Таким чином, дана модель - це комфортне спальне місце з ортопедичним ефектом і міцний продукт підвищеної зносостійкості. Доступний у всіх розмірах.

Мелон Yellow MatroLuxe

Мэлон Yellow MatroLuxe

Цей матрац від лідера ринку "Матролюкс" - високотехнологічний виріб, який за рівнем комфорту й ортопедичним ефектом складно зіставити з іншими моделями. Головна особливість - комбінований наповнювач (4 шари) і зонування, з п'ятьма рівнями жорсткості:

  • зона подушки: середня;
  • зона плечей: м'яка;
  • зона таза: жорстка;
  • зона колін: м'яка;
  • зона ніг: середня.

Таким чином, матрац дозволяє максимально ефективно зняти навантаження з хребта під час сну, рівномірно розподіляючи його по всьому тілу. Це дозволяє не лише спати в комфортних умовах, а й відновити м'язи та розвантажити хребет. Доступний у всіх розмірах.

Advanced Light/Адвансед Лайт Bravo

Advanced Light/Адвансед Лайт Bravo

Пружинний матрац з незалежними блоками від одного з провідних українських виробників "Браво". Це двостороння модель з ефектом "зима-літо": зимова сторона має шар вовни, літня - бавовни. У виробі використані технології зміцнення швів, а також шар повсті з обох боків захищає чохол від пошкодження пружинами. Це недорога, але зносостійка модель з відмінними ортопедичними характеристиками. Натуральні матеріали, які використовуються в якості наповнювачів, дозволяють створювати сприятливе для циркуляції повітря та влаговідштовхуюче середовище. Доступні в різних розмірах.

Hercules / Геркулес Noble Platinum

Hercules / Геркулес Noble Platinum

Це унікальний безпружинний матрац з ортопедичним ефектом. Виробники використовували в якості наповнювача інноваційний матеріал Highfoam Bio - пінополіуретан підвищеної міцності. Матеріал еластичний, в той же час пружний, що й забезпечує ортопедичний ефект. Жорсткість оцінюється як висока, в той же час виріб рекомендують використовувати людям з проблемами хребта та старшого віку. При створенні оптимальних умов для підтримки спини, на матраці дуже комфортно спати. У вироба є знімний чохол. Доступний в різних розмірах.

Balance Soft/Баланс Софт Musson

Balance Soft/Баланс Софт Musson

Якщо ви хочете купити ортопедичний матрац відмінної якості за доступною ціною, то зверніть увагу на цю модель. Незважаючи на те, що даний виріб відноситься до представників економ-класу, тут оптимально поєднуються технології та матеріали, які необхідні для комфортного сну. Замість ППУ виробник використовує термоскріплений повсть. Незалежний пружинний блок з посиленням забезпечує точкове розвантаження спини. Можна купити в будь-якому розмірі.

Venus Multi Pocket/Венус MK foam Kolo

Venus Multi Pocket/Венус MK foam Kolo

Елітний ортопедичний пружинний матрац. Спільне виробництво Польща-Німеччина. Виробник в своїх виробах використовує новітні розробки та технології, яких ще немає в Україні. У даній моделі використані незалежні пружинні блоки за технологією 1000S: пружини невеликого розміру розташовані максимально щільно одна до іншої (500 пружин на 1 квадратний метр). Це забезпечує максимально делікатну підтримку спини під час сну. М'який наповнювач - перфорований латекс, який забезпечує циркуляцію повітря.

Delight Soft Come-for

Delight Soft Come-for

Ще один пружинний матрац із зонуванням. Незалежні пружинні блоки дозволяють створити п'ять зон різного ступеня жорсткості, а в якості м'якого наповнювача виробник використовує Spring Foam, що дозволяє створити анатомічний ефект, необхідний для підтримки здоров'я спини та комфортного сну.

Ozon/Озон Sleep and Fly ЕММ

Ozon/Озон Sleep and Fly ЕММ

"Спи й лети" - те почуття, яке можна відчути, лежачи на цьому матраці. Безпружинна модель, ортопедичний ефект якої досягається шляхом використання інноваційних технологій: комбінації піни Memory й ортопедичної піни. Наповнювачі мають здатність "запам'ятовувати" прогини тіла людини, створюючи ідеальну поверхню для сну. Виріб має дві робочі сторони з різним ступенем жорсткості.

Olimp Hard/Олімп Хард Bravo

Olimp Hard/Олімп Хард Bravo

Пружинний матрац з незалежних низьких чотирьох виткових пружин, зібраних в шаховому порядку. Виріб створює оптимальні анатомічні умови для розвантаження спини. В якості м'якого наповнювача виробник використовує піну AquaFoam та кокосову койру. Двосторонній матрац з ефектом "зима-літо", знімний стрейч-чохол просочений екстрактом Алое Віра. Це універсальна ортопедична модель з екологічних матеріалів підійде всім.

Широкий асортимент магазину Matras House дозволить вибрати оптимальний виріб за запитом кожного покупця



Ортопедичний ефект
Зносостійкість
Екологічність
Сегмент
Мокко/Mokko
Pocket Spring
двосторонній, захист швів
кокосова койра
средній
Marsala/Марсала
Pocket Spring, різна ступінь жорсткості кожної сторони
двосторонній, захист швів
комбінація екологічних матеріалів, водовідштовхуючих та “дихаючих”
средній
Мелон Yellow
5-зонная Pocket Spring
двосторонній, захист швів
антибактеріальний ефект
преміум
Advanced Light/Адвансед Лайт
Pocket Spring
двосторонній, шар повсті для захисту чохла від пружин
натуральні матеріали
бюджет
Hercules/Геркулес
Highfoam Bio
ППУ, безпружинний
антибактеріальний матеріал, гіпоалергенний
середній
Balance Soft / Баланс Софт
Pocket Spring
посилення швів металевою планкою, термоскріплена повсть між пружинами та чохлом
термоскріплена повсть - екологічний та міцний матеріал
бюджет
Venus Multi Pocket
1000S
підсилення швів
перфорований латекс, що пропускає повітря та не дає накопичуватися волозі
преміум
Delight Soft Come-for
5-зонна Pocket Spring
підсилення швів
екологічний наповнювач: гіпоалергенний з антибактеріальним ефектом
середній
Ozon
піна Memory та ортопедична піна
двосторонній, безпружинний
антибактеріальний ефект наповнювача 
преміум
Olimp Hard
низькі чотирьох виткові пружини та AquaFoam
посилення швів
просочувач Алое Вера - антибактеріальний ефект
середній

Висновки

Новачкові розібратися в технологіях і матеріалах, а вже тим більше в розмаїтті виробів - непросто. Тому кращий спосіб вибрати матрац - це поставити свої запитання й озвучити побажання фахівцям. Можливо саме вам потрібна не найпопулярніша модель.

У каталозі магазина більше 1000 моделей від різних виробників, деякі вироби можна замовити за індивідуальними параметрами. Наші консультанти допоможуть дізнатися більше про матраци та їх властивості та підібрати оптимальний варіант під кожного клієнта.


Коментарі
1
false
false
true
Вилучити
Змінити
tr