Безкоштовна доставка по Києву від 9999 грн.
Каталог
(096) 103 23 28(050) 074 33 98
(063) 206 69 48(099) 413 11 23
10:00 - 18:00

Сучасні інтер'єри в стилі Loft



У сучасному світі завжди є потреба в молодіжному прагматичному стилі. Меблі з мінімальними габаритними розмірами міцні і недорогі. Меблі в стилі Лофт найчастіше впізнаються по поєднанню основних матеріалів металу і дерева. Це може бути нарочито грубе виготовлення або імітація різних механічних пошкоджень і отворів, які декоруються склом або прозорою смолою. Нерідко в сучасних інтер'єрах використовуються старовинні механічні або індустріальні елементи, такі як шестрені, бронзові крани, або швейні машинки. Основна риса стилю Лофт - мінімалізм. Практично повна відсутність декору в звичному розумінні цього слова а так само прикрас, світильників і декоративних елементів з плавними формами. Мінімальна кількість меблів в обмеженому просторі малогабаритної квартири.

Значення слова лофт - верхня частина промислового приміщення, горище. Якщо раніше було застосовано до внутрішнього стилю фабрик і заводів, то останні 50 років щільно увійшло в побут дизайнерів інтер'єрів квартир. І якщо спочатку так називали мансардні або горищні приміщення з мінімалістичним ремонтом, то зараз стиль став популярний серед дизайнерів інтер'єру і тих, хто не любить сірі шаблонні рішення по облаштуванню свого житла.


Головні характеристики стилю "лофт"


Стиль "лофт" вперше з'явився в США в п'ятдесятих роках. У той час, коли промисловці змушені були переносити свої виробничі потужності за місто через зростання цін на землю в Нью-Йорку, що звільнило горища і промислові приміщення облюбували художники та інші представники творчої еліти. Головна особливість стилю - мінімум прикрашення і внутрішньої обробки. Заїжджаюча в промислові приміщення молодь не могла собі дозволити дорогі ремонти, і тому залишала все як є. У кращому випадку молоді люди могли трохи облагородити внутрішнє оздоблення за допомогою білої фарби.

 

Маючи походження з промислових інтер'єрів, стиль “лофт” передбачає мінімальний і недорогий ремонт


Таким чином, стиль "лофт" - це: - стіни з відкритої цегли або бетону, які можуть бути покриті лаком або білою фарбою; - відкриті планування, які нагадують величезні горища з несучими колонами посередині; - натуральні, необроблені матеріали, що викликають відчуття незавершеності ремонту; - неприкриті комунікації, які виступають в якості елементів декору; - груба масивні меблі, часто з потертостями або саморобна, з підручних матеріалів. Серед елементів дизайну в стилі лофт користуються популярністю підвісні крісла-качалки, гамаки, а також яскраві елементи декору - дорожні знаки, вивіски, скульптури, картини і постери, що створюють акцент і привертають увагу.




Яка мебель в стилі лофт


Спочатку в стилі "лофт" в п'ятдесяті роки використовували меблі, куплені на домашніх розпродажах, або зовсім, підібрані на вулиці. Як правило, це були потерті масивні дивани, двоспальні ліжка, старі комоди і тумбочки. Ці предмети не завжди поєднувалися між собою. Головний критерій, щоб всі меблі гармонійно вписувалася в псевдопромисловий простір, який бачить тільки власник. Беручи до уваги популярність даного стилю в сучасному дизайні інтер'єрів квартир, виробники меблів пропонують широкий вибір продукції в стилі "лофт".


Меблі в стилі лофт мають свої особливості і характеристики: грубі конструкції. невиразні кольори, контрастність.


У колірній гамі переважають невиразні, грубі відтінки, такі як чорний, сірий, бежевий, коричневий, хакі, оливковий, темно-синій. Ще одна особливість стилю "лофт" - контрастне поєднання кольорів. Наприклад, якщо стіни пофарбовані в білий колір, тоді меблі повинні бути чорними або темними. На світлому дивані прийнято розташовувати темні подушки або встановлювати поблизу столик темного кольору.




Форма меблів в стилі лофт: груба, прямокутна. Наприклад, можна обладнати спальну кімнату за допомогою будівельних піддонів, які використовують в якості подіуму для матраца або замовити каркас ліжка в стилі лофт.


Потрібно відзначити, що сучасний стиль "лофт" отримав свій розвиток, які виражаються в трьох напрямках:

  • бохо-лофт (з'єднання промислового стилю з екологічними натуральними матеріалами і меблями з блошиного ринку);
  • гламурний лофт відрізняється кольоровою гамою (додаються пастельні тони) і організацією освітлення (багато ламп, світильників, підсвічувань в сучасному стилі);
  • промисловий лофт, самий автентичний і недорогий, в ньому присутні елементи промислового декору (труби, вентилятори, ланцюги) і грубі мінімалістичні меблі.


Приклади меблів в стилі "лофт"


У магазині Matras House представлений широкий асортимент меблів, серед якого меблі в стилі лофт. Покажемо деякі моделі меблів, які підійдуть для оформлення квартири в стилі лофт.


Бохо-лофт


Меблі в цьому змішаному стилі повинні бути схожими на ті, які вивезли з бабусиної хати або придбали на блошиному ринку. Це можуть бути старовинні вишедші з моди гарнітури, крісла-качалки, комоди.



Наприклад, доречним для оформлення квартири в стилі бохо-лофт буде білий комод К1 Kempas або Анабель Неман і диван Соло Новелті.

Також доречно буде виглядати в інтер'єрі бохо-лофт стелаж Призма Метал Дизайн на 4 полички.


Гламурний лофт


Допускає різноманітність пастельних кольорів в інтер'єрі та меблі - як акцент.

Для гламурного лофт підійде крісло з екокожі Візит Річман і диван Аватар Новелті або диван Елатею Шик-Галичина.

У стилі гламурного бохо можна купити стелаж Снейк Метал Дизайн:


Промисловий лофт


Тут не обійтися без прямокутних диванів сіро-чорно-білої палітри. У класичному лофт стилі в магазині представлені дивани Олівер Шик-Галичина, Мартін Річман або диван Маркел Шик-Галичина.

Доповнити інтер'єр допоможе стелаж Драм Метал Дизайн:


Наш магазин працює напряму з виробниками, що дозволяє нам мати вигідні умови і пропонувати своїм клієнтам кращі ціни. На всі меблі поширюється гарантія від 12 до 36 місяців. На основі базових моделей, представлених в нашому шоурумі, можна оформити замовлення меблів за індивідуальними параметрами.

Коментарі
1
false
false
true
Вилучити
Змінити
tr