Безкоштовна доставка по Києву від 9999 грн.
Каталог
(096) 103 23 28(050) 074 33 98
(063) 206 69 48(099) 413 11 23
10:00 - 18:00

Тканини чохлів матраців M&K foam Kolo



Ортопедичні матраци M&K foam Kolo

Різновиди тканин для матраців і подушок M&K foam Kolo


Ортопедичні матраци M&K foam Kolo (Meier&Kretschmar gmbh z.o.o.) випускаються в чохлах з різних тканин.

Компанія M&K foam Kolo спеціалізується на випуску ортопедичних матраців як стандартних, так і елітних серій. Відмітна особливість продукції цього бренду можливість вибрати тканину, з якої виготовляється верхнє покриття матраца.

В асортименті широко представлені матраци зі знімними та незнімними чохлами, виготовлені з різних типів тканини. Кожна тканина володіє масою унікальних характеристик, що надає матрацам безліч додаткових корисних властивостей.

Матраци Meier & Kretschmar неодноразово брали участь у спеціалізованих міжнародних меблевих виставках, і нагороджувалися золотими медалями за якість та новизну підходу до вирішення різних питань.

M&K foam Kolo – це німецький бренд, що краще всяких слів говорить про незмінно високому європейському рівні якості продукції.

Відмітна особливість матраців КОЛО – оптимальне співвідношення ціни та якості. Покупець, купуючи матраци торгової марки Kolo не переплачує за дорогий бренд і закладений рекламний бюджет.

При розробці конструкції матраців M&K foam Kolo враховуються всі рекомендації кафедри промислової антропології, і інституту морський та тропічної медицини.

Ортопедичні матраци КОЛО виготовляються з матеріалів виключно європейського виробництва, що пройшли спеціальну сертифікацію на безпеку для здоров'я людини.

Тканини, з яких виготовляються чохли матраців Коло, виготовляються в Бельгії і Голландії на підприємствах текстильного концерну MONKS.

Амікор


Тканина Амікор

Тканина Amicor представляє собою; 45.6% бавовна, 30.4% поліакріл, 24% поліестер простьобаний антиалергічну волокном 400 г/м2.

Також в склад тканини Амикор запатентований препарат Irgasan, що перешкоджає розмноженню і розвитку бактерій, які служать основною причиною появи неприємного запаху.

Завдяки унікальній антибактеріальної просочення, ця тканина володіє антигрибковими властивостями. Крім того, у складі цієї тканини міститься суміш препаратів, які ефективно борються з утворенням і розвитком мікроорганізмів.

Тканина Амикор пройшла ряд тестів, в ході яких не було виявлено побічних ефектів, що могли б завдати шкоди шкіри або здоров'ю людини. Чохли матраців Амикор можна чистити і прати при температурі до 60°С. Тканина цього типу відповідає всім необхідним стандартам якості, це підтверджується сертифікатом Eko-Tex Standard 100.

Властивості тканини Амикор:

  • особливо рекомендується алергікам;
  • ніжний і м'який;
  • практичний у використанні;
  • у матеріалі не заводяться кліщі.

Алое Вера


Тканина Алое Вера

Чохли Aloe Vera до ортопедичним матрацам MK foam Kolo виготовляють з оббивного матеріалу Алое Вера, у складі якого 35% бавовна, 65% поліестеру з додаванням екстракту і біомаси Алое Вера. Чохли цього типу простьоганних спеціальним климатизационным волокном з щільністю 400 г/м2.

Також чохли оснащені замком-блискавкою, що дозволяє без зусиль знімати для чищення і прання в пральній машині-автомат. Оптимальна температура води для прання – до 60°С. Тканина цього типу відповідає європейським стандартам якості, що підтверджується сертифікатом Eko-Tex Standard 100.

Властивості тканини Алое Вера:

  • знімає втому і роздратування шкіри;
  • запобігає пітливості;
  • покращує кровообіг;
  • робить шкіру гладкою та еластичною;
  • володіє антибактеріальним ефектом.

Матраци з чохлами з тканини Aloe Vera не тільки допоможуть виправити поставу та забезпечать здоровий і повноцінний сон. Завдяки своїм унікальним характеристикам вони зводять до мінімуму пітливість, суттєво покращують кровообіг і надають омолоджуючий ефект шкіри обличчя і тіла.

Алое Вера Люкс


Тканина Алое Вера Люкс

Чохли Aloe Vera Люкс ортопедичним матрацам MK foam Kolo виготовляють з оббивного матеріалу Алое Віра, у складі якого 30% бавовна, 65% поліестеру з додаванням екстракту і біомаси Алое Віра, 5% еластану. Чохли цього типу простьоганних спеціальним климатизационным волокном з щільністю 400 г/м2.

Також чохли оснащені замком-блискавкою, що дозволяє без зусиль знімати для чищення і прання в пральній машині-автомат. Оптимальна температура води для прання – до 60°С. Тканина цього типу відповідає європейським стандартам якості, що підтверджується сертифікатом Eko-Tex Standard 100.

Властивості тканини Алое Вера Люкс:

  • знімає втому і роздратування шкіри;
  • запобігає пітливості;
  • покращує кровообіг;
  • робить шкіру гладкою та еластичною;
  • володіє антибактеріальним ефектом.

Антистрес


Тканина Антистрес

Чохли Antistress виготовлені з тканини, що містить (35% Tencel - високої якості, 57% поліестер, 8% еластан). Чохол можна прати при температурі до 40°С. Регулярна чистка чохла є гарантією гігієни сну.

Властивості тканини Антистрес:

  • дуже добре вбирає вологу;
  • запобігає ріст бактерій і кліщів;
  • відмінно контролює температуру;
  • володіє антистресовим ефектом;
  • гладка і м'яка на дотик.

Balance


Тканина Balance

Чохли Balance виготовлені з матеріалу з масою 520 г / м2, складається з віскози (33,89%), поліестеру (58,60%), еластану (6,83%) і нитки ZEN (0,68%, вклющих 80% поліестеру армованого 20% металізованої нитки). Завдяки делікатним волокнам покриття, прання можлива при 30 oC, а їх властивості зберігаються до 10 прань. Завдяки просоченню ZEO гігієнічні властивості зберігаються без необхідності прання при більш високих температурах, в той час як нитка ZEN, що міститься в чохлі, захищає від накопичення електростатичних зарядів. Чохол Balance (кремовий) призначений для матраців з латексом Talalay.

Мінеральна структура з частками титану, нанесене на матеріал в процесі просочення, поглинає втрату організмом інфрачервоного випромінювання. Через деякий час ця структура повертає накопичене тепло назад нашому тілу. Завдяки цьому підтримується енергетичний баланс нашого тіла, і після пробудження ми відчуваємо себе більш відпочили і відновленими.

Особливості чохла Balance:

  • відновлюючі властивості;
  • енергетичний баланс;
  • легше зосередитися;
  • антибактеріальні властивості.

Cooling


Тканина Cooling

Чохли Cooling виготовлені з матеріалу з масою 520 г / м2, складається з віскози (33,89%), поліестеру (58,60%), еластану (6,83%) і нитки ZEN (0,68%, вклющих 80% поліестеру армованого 20% металізованої нитки). Завдяки делікатним волокнам покриття, прання можлива при 30 oC, а їх властивості зберігаються до 10 прань. Завдяки просоченню ZEO гігієнічні властивості зберігаються без необхідності прання при більш високих температурах, в той час як нитка ZEN, що міститься в чохлі, захищає від накопичення електростатичних зарядів.

Охолоджуючий чохол (синій) Cooling призначений для матраців з латексом Talalay-blue-intution

Охолоджуючий ефект створюється завдяки вмісту в тканині чохла микрокапсулам з кристалами ментолу. Під дією вологи виділяються молекули ментолу, які дають приємне відчуття свіжості і розсіюють тепло на тканини, в результаті чого скорочується час, необхідний для засипання, тіло не перегрівається під час сну і зменшується кількість пробуджень вночі.

Особливості охолоджуючого чохла:

  • антибактеріальні властивості
  • терморегуляції
  • забезпечення сухості

Бавовна


Тканина Бавовна

Склад матеріалу (90% бавовна, 10% поліестер), зшитий з обох сторін бавовною 300 г / м2. Чохол має блискавку, яка дозволяє знімати і прати при температурі до 60 ° C.

Властивості: Бавовна, використовуваний в покритті, володіє сильними гігроскопічними властивостями володіє здатністю вбирати вологу, покриття приємне, приємне на дотик, не подразнює шкіру і має хороші термічні властивості.

Властивості тканини Бавовна:

  • дуже добре відводить вологу
  • чудово контролює температуру
  • гладка і м'яка на дотик

Гламур


Тканина Гламур

Чохол " Glamour виготовлений з тканини (49% Tencel - віскоза високої якості, 51% поліестер). Прошитий з гіпоалергенним наповнювачем щільністю 600 г/м2 і матеріалом з 100% бавовни. По краю є вентиляційна сітка. Для поліпшення гігієнічних умов сну, чохол має блискавку, що дозволяє його знімати і прати при температурі до 60° С. Чохли доступні в розмірах 140x200 см, 140х190 см, 160x200 см, 160х190 см.

Властивості тканини Гламур:

  • дуже добре відводить вологу;
  • запобігає розмноженню бактерій і кліщів;
  • чудово контролює температуру;
  • гладка і м'яка на дотик.

Імпульс


Тканина Импульс

Чохол Impuls непростеганний, виконаний з оббивної тканини, що містить (33% Tencel - віскоза високої якості, 66% поліестер, 1% еластан). Для поліпшення гігієнічних умов сну чохол має блискавку, що дозволяє його знімати і прати при температурі до 40 ° С.

Властивості тканини Імпульс:

  • дуже добре вбирає вологу;
  • має антибактеріальні та протигрибкові властивості;
  • чудово контролює температуру;
  • гладка і м'яка на дотик.

Кашемір


Тканина Кашемір

Чохли Kaszmir відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками і прослужать вам довгі роки. Тканина для чохлів цієї серії складається з 35% поліаміду, 37% віскози, 25% поліестеру, 3% кашеміру. Чохли цієї серії простьобані кліматичних волокном щільністю 400 г / м2 з внутрішньої сторони.

Безсумнівною перевагою чохлів є наявність замку-блискавки, що дозволяє без праці знімати їх для чищення або прання. Оптимальна температура води при пранні - до 60 ° С. Тканина цього типу відповідає всім необхідним стандартам якості, що підтверджується сертифікатом Eko-Tex Standard 100.

Властивості тканини Кашемір:

  • м'якість і шовковистість;
  • еластичність;
  • високий коефіцієнт збереження сухого тепла.

Кашемір, який входить до складу цієї тканини, виготовляють з вовни особливої ​​породи кіз. При цьому особливу цінність представляє не сама шерсть, а складається з тонкого пуху підшерсток. До складу кашеміру входить ланолін, який відомий своїми корисними косметичними властивостями.

Меллоу


Тканина Меллоу

Чохол Mellow виготовлений з матеріалу Тенцель (49% високоякісної віскози, 51% поліестер) простеганний по обидва боки кліматізаціонним волокном 600 г / м2. Застосування замку блискавки робить можливим зняття чохла і прання при температурі до 60С, що гарантує підтримку оптимальної гігієни сну.

Властивості тканини Меллоу:

  • абсолютно гладке волокно без додавання хімікатів;
  • дуже швидко випаровує вологу;
  • не подразнює шкіру;
  • запобігає розвитку бактерій і мікробів;
  • ідеально регулює температуру під час сну.

Аутласт


Тканина Аутласт

Склад матеріалу Outlast (32% Tencel - віскоза високої якості і 20% поліпропілен, 48% поліестер). Простьобаний з наповнювачем Веллінгтон щільністю 120 г / м2. Чохол забезпечений вентиляційної сіточкою. Для поліпшення гігієнічних умов сну чохол має блискавку, що дозволяє його знімати і прати при температурі до 60 ° С.

Властивості ткнаі Аутласт:

  • допомагає підтримувати особистий комфорт;
  • дуже добре відводить вологу;
  • позбавляє від надлишку тепла і, при необхідності, повертає тілу;
  • активно вирівнює температурні коливання, покращуючи ваше самопочуття;
  • тканину Аутласт використовує технологію, спочатку розроблену для НАСА з метою захисту астронавтів від коливань температури.

Сільвер Актив


Тканина Сільвер Актив

Тканина Silver Active для чохлів до ортопедичних матраців MK foam Kolo (склад - 33% целюлоза евкаліпта, 1% срібна нитка, 2% бавовна, 64% поліестер) використовується компанією M & K foam Kolo протягом останнього десятиліття. За цей проміжок часу сотні тисяч покупців по всьому світу змогли оцінити її гідності і унікальні експлуатаційні характеристики.

Властивості тканини Сільвер Актив:

  • брудовідштовхуючий ефект (завдяки рівномірній структурі целюлози евкаліпта);
  • здатність рівномірно розподіляти вологу;
  • антибактеріальний ефект і антистатичність (завдяки срібної нитки);
  • довговічність і надійність.

Унікальне поєднання евкаліпта і срібної нитки надає матрацам цієї серії ряд унікальних характеристик. Антибактеріальний ефект захистить вас від грибків і бактерій, а брудовідштовхуючий ефект зведе до мінімуму необхідність догляду за матрацом.

Сільвер Актив 600


Тканина Сільвер Актив 600

Склад матеріалу Silver Active 600 (33% Tencel з віскози високої якості, 64% поліестер, 2% бавовна, 1% срібна нитка). Чохол простьобаний з обох сторін антиалергічну наповнювачем, щільністю 600 г / м2. Чохол має блискавку, що дозволяє його знімати і прати при температурі до 60 ° С.

Властивості ткнаі Сільвер Актив 600:

  • значно краще відводить вологу, ніж традиційний бавовна;
  • рівномірна структура волокон перешкоджає забрудненню;
  • срібна нитка попереджає накопичення статичної електрики;
  • володіє антибактеріальними властивостями.

Сільвер блек


Тканина Сільвер блек

Склад матеріалу Silver Black (33% Tencel з віскози високої якості, 64% поліестер, 2% бавовна, 1% срібна нитка). Чохол простьобаний з обох сторін антиалергічну наповнювачем, щільністю 400 г / м2. Чохол має блискавку, що дозволяє його знімати і прати при температурі до 60 ° С.

Властивості тканини Сільвер блек:

  • значно краще відводить вологу, ніж традиційний бавовна;
  • рівномірна структура волокон перешкоджає забрудненню;
  • срібна нитка попереджає накопичення статичної електрики;
  • володіє антибактеріальними властивостями.

Сільвер Люкс


Тканина Сільвер Люкс

Склад матеріалу Silver Lux (35% Tencel з віскози високої якості, 58% поліестер, 7% еластан). Чохол простьобаний з обох сторін антиалергічну наповнювачем, щільністю 400 г / м2. Чохол має блискавку, що дозволяє його знімати і прати при температурі до 60 ° С.

Властивості тканини Сільвер Люкс:

  • значно краще відводить вологу, ніж традиційний бавовна
  • равномерная структура волокон препятствует загрязнению
  • серебрянная нить предупреждает накопление статического электричества
  • обладает антибактериальными свойствами

Соя


Тканина Соя

Тканина Soya (склад; 85% поліестеру і 15% соєвого целюлози) відрізняється м'якістю і шовковистістю. Соєва целюлоза виготовляється з стебел сої, з яких раніше вже було віджата масло.

Чохли цієї серії простьобані кліматичних волокном щільністю 400 г / м2 з внутрішньої сторони. Безсумнівною перевагою чохлів є наявність замку-блискавки, що дозволяє без праці знімати їх для чищення або прання. Оптимальна температура води при пранні - до 60 ° С.

Властивості тканини Соя:

  • зносостійкість;
  • має антибактеріальний ефект;
  • нейтралізує ультрафіолетові промені.

Завдяки антибактеріальній ефекту тканини, матраци цієї серії надійно захищені від освіти і розмноження бактерій, і всіх типів грибка.

Спа Термо


Тканина Спа Термо

Склад матеріалу Spa Termo (35% бавовни, 65% поліестер), чохол простьобаний з обох сторін антиалергічну наповнювачем щільністю 600 г / м2. Чохол має блискавку, що дозволяє його знімати і прати при температурі до 60 ° С.

Властивості тканини Спа Термо:

  • дуже приємна для шкіри;
  • поглинає і виділяє тепло, в залежності від температури навколишнього середовища - ефект охолодження влітку і нагріву в холодну пору;
  • завдяки властивості терморегуляції, запобігає накопиченню бактерій;
  • антистатичні властивості;
  • не викликає реакцій шкіри тіла і обличчя;
  • ідеально підходить для матраців з наповненням з піни Memory.

Spa Thermo npik


Тканина Spa Thermo npik

Склад матеріалу Spa Thermo npik (35% бавовни, 61% поліестер, 4% еластан), чохол простьобаний з обох сторін антиалергічну наповнювачем щільністю 600 г / м2. Чохол має блискавку, що дозволяє його знімати і прати при температурі до 60 ° С.

Властивості тканини Spa Thermo npik:

  • дуже приємна для шкіри;
  • поглинає і виділяє тепло, в залежності від температури навколишнього середовища - ефект охолодження влітку і нагріву в холодну пору;
  • завдяки властивості терморегуляції, запобігає накопиченню бактерій;
  • антистатичні властивості;
  • не викликає реакцій шкіри тіла і обличчя;
  • ідеально підходить для матраців з наповненням з піни Memory.

Тенцел


Тканина Тенцел

Чохли Tencell виготовляються з тканини Тенцель, до складу якої входять 35% віскози Tencel, 65% поліестеру. Чохли простьобані гіпоалергенним кліматичних волокном щільністю 400 г / м2 з внутрішньої сторони.

Безсумнівною перевагою чохлів є наявність замку-блискавки, що дозволяє без праці знімати їх для чищення або прання. Оптимальна температура води при пранні - до 60 ° С. Тканина цього типу відповідає всім необхідним стандартам якості, що підтверджується сертифікатом Eko-Tex Standard 100.

Властивості тканини Тенцель:

  • гладкість і шовковистість;
  • екологічно чиста;
  • не робить дратівної ефекту на шкіру;
  • ефективно бореться з розвитком і розмноженням бактерій і грибків;
  • створює оптимальний для людини мікроклімат.

Завдяки тканини Тенцель, матраци цієї серії допоможуть створити ідеальний мікроклімат, і взимку подарують вам тепло, а влітку - прохолоду. Крім того, вони не подразнюють шкіру і слизові оболонки, підходять для людей з чутливою шкірою.

Тенцел Каро


Тканина Тенцел Каро

Чохли Tencell Каро виготовляються з тканини Тенцель Каро, до складу якої входять 35% віскози Tencel, 65% поліестеру. Чохли простьобані гіпоалергенним кліматичних волокном щільністю 400 г / м2 з внутрішньої сторони.

Чохол простьобаний квадратами 20x20 см.

Несомненным преимуществом чехлов является наличие замка-молнии, что позволяет без труда снимать их для чистки или стирки. Оптимальная температура воды при стирке – до 60°С. Ткань этого типа отвечает всем необходимым стандартам качества, что подтверждается сертификатом Eko-Tex Standard 100.

Властивості тканини Тенцель:

  • гладкість і шовковистість;
  • екологічно чиста;
  • не робить дратівної ефекту на шкіру;
  • ефективно бореться з розвитком і розмноженням бактерій і грибків;
  • створює оптимальний для людини мікроклімат.

Тенцел Люкс


Тканина Тенцел Люкс

Чохли Tencell виготовляються з тканини Тенцель, до складу якої входять 35% віскози Tencel, 58% поліестеру, 7% еластан. Чохли простьобані гіпоалергенним кліматичних волокном щільністю 400 г / м2 з внутрішньої сторони.

Безсумнівною перевагою чохлів є наявність замку-блискавки, що дозволяє без праці знімати їх для чищення або прання. Оптимальна температура води при пранні - до 60 ° С. Тканина цього типу відповідає всім необхідним стандартам якості, що підтверджується сертифікатом Eko-Tex Standard 100.

Властивості тканини Тенцел Люкс:

  • гладкість і шовковистість;
  • екологічно чиста;
  • не робить дратівної ефекту на шкіру;
  • ефективно бореться з розвитком і розмноженням бактерій і грибків;
  • створює оптимальний для людини мікроклімат.

Ультрафіл


Тканина Ультрафіл

Тканини Ultrafill відрізняються високою міцністю, стійкістю до стирання і, в той же час, відмінно пропускають повітря. За своєю структурою цей матеріал нагадує котон, але перевершує його за своїми експлуатаційними властивостями. До складу тканини входить 68% поліестеру і 32% поліаміду, це створює їй пористу структуру.

Властивості тканини Ультрафіл:

  • рівномірний розподіл вологи по всій поверхні чохла;
  • запобігає пітливість (завдяки кліматичним волокнам);
  • має антибактеріальний ефект;
  • підходить для всіх типів шкіри.

Матраци серії ультрафио ідеально підходять для всіх типів шкіри, мають антибактеріальний ефект і зберігають первинний зовнішній вигляд навіть після тривалої експлуатації.

Коментарі
1
false
false
true
Вилучити
Змінити
tr